Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)" by Morgan Rice " Book PDF Kindle ePub Free

Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)
  • Author : Morgan Rice
  • Release Date : January 17, 2014
  • Genre: Fantasy,Books,Young Adult,Fiction,Sci-Fi,Sci-Fi & Fantasy,Epic,
  • Pages : * pages
  • Size : 2391 KB

Description

“TROLLKARLENS RING har allt som krävs fĂśr att bli en riktig succĂŠ: intriger och motintriger, mysterier, tappra riddare och spirande fĂśrälskelser, brustna hjärtan och svek. Det här är mĂĽnga timmars underhĂĽllning, och nĂĽgot fĂśr alla ĂĽldrar. Ett mĂĽste i varje fantasyläsares bokhylla.”

–Books and Movie Reviews, Roberto Mattos


I EN KONUNGARS MARSCH fÜljer vi ytterligare ett steg pü Thors storslagna resa mot att bli vuxen, fÜrstü vem han egentligen är och vilka krafter han besitter, pü vägen mot att bli en fulländad krigare.


Efter en flykt frĂĽn fängelsehĂĽlan fĂĽr Thor den fruktansvärda nyheten om ytterligare ett mordfĂśrsĂśk pĂĽ kung McGil. Med kungens dĂśd kastas riket i kaos. I allas kamp fĂśr tronen är KungsgĂĽrd mer än nĂĽgonsin fyllt av familjestridigheter, maktkamp, avund, vĂĽld och svek. En arvinge mĂĽste väljas bland kungabarnen, och nĂĽgon ny fĂĽ en ny chans att lyfta det urĂĽldriga Ödessvärdet – källan till all makt i riket. Men allt kan komma att kullkastas: mordvapnet ĂĽterfinns och snaran dras allt hĂĽrdare i fĂśrsĂśken att finna lĂśnnmĂśrdaren. Samtidigt hotas MacGils av ett nytt hot frĂĽn McClouds, en fiende inom Ringen som beslutat att anfalla igen.


Thor kämpar fĂśr att ĂĽtervinna Gwendolyns kärlek, men det kan redan vara fĂśr sent: han är beordrad att fĂśrbereda sig fĂśr Hundratalet, det hundra dagars helvete som alla medlemmar av Legionen mĂĽste gĂĽ igenom`. Legionen mĂĽste ta sig Ăśver Klyftan, in i Vildlanden och segla Ăśver det Tartuviska havet mot Dimmornas Ăś – där en drake sägs ha sitt näste – fĂśr att slutligen räknas som män.


Kommer de nĂĽgonsin att ĂĽtervända? Kommer Ringen Ăśverleva när de är borta? Och kommer Thor äntligen fĂĽ veta sitt Ăśdes hemlighet? 


KONUNGARS MARSCH erbjuder ett sofistikerat världsbygge och spännande karaktärer. Det är en storslagen berättelse om vänner och älskande, rivaler och friare, riddare och drakar, intriger, politiska ränker, om att bli vuxen och brustna hjärtan, ambitioner och svek. Det är en berättelse om mod, om att finna sitt öde och om trolldom. Det är fantasy som för läsaren till en helt oförglömlig värld och som tilltalar alla åldrar och kön. Boken är 60000 ord. Även del tre till och med del tretton av serien har publicerats.


Free PDF Download "Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)" Online ePub Kindle